Εκδηλώσεις

sxoli-mpaletouOPEN CLASS (ΑΝΟΙΧΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ)

Δύο φορές κάθε χρόνο,Χριστούγεννα και καλοκαίρι,οι γονείς των μαθητών μας έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν το μάθημα ,ώστε να βλέπουν την πρόοδο και την εξέλιξη των παιδιών τους.

ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ

Κάθε δεύτερο χρόνο ,οργανώνουμε μουσικοχορευτικές στο θέατρο ACS με τη συμμετοχή όλων των μαθητών της Σχολής.Η  ποιό πρόσφατη με τίτλο <<Coppelia>>  πραγματοποιήθηκε στις 1/04/17 στο θέατρο ACS  στο Χαλάνδρι. https://leo-alex.squarespace.com/events-calendar_grk/2017/3/27/coppelia-1-2017

ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ

Οι μαθητές μας συμμετέχουν στις εξετάσεις χορού που οργανώνει το Βρετανικό Συμβούλιο. Άγγλοι εξεταστές ,έρχονται στη Σχολή μας ,με σκοπό να αξιολογήσουν τις χορευτικές ικανότητες του κάθε μαθητή.Τα διπλώματα των μαθητών που επιτυγχάνουν στέλνονται από το Λονδίνο.

Σεμινάρια στο εξωτερικό

Τα τελευταία χρόνια ,από το 2008  έως και σήμερα η Σχολή οργανώνει κάθε καλοκαίρι ταξίδια στο εξωτερικό με σκοπό την συμμετοχή των μαθητών της σε διεθνή σεμινάρια χορού (international summer schools)  με την συνοδεία καθηγητών. Μαθητές μας συμμετείχαν  στο summer school που  πραγματοποιείται  στο Λονδίνο στη Βασιλική Ακαδημία Χορού καθώς επίσης και στο Εδιμβούργο της Σκωτίας  στο The Dance Summer School.

Σεμινάρια στη Σχολή

Η Σχολή μας ,οργανώνει σεμινάρια ,προσκαλώντας καταξιωμένους χορευτές-χορογράφους, δίνοντας έτσι την δυνατότητα στους μαθητές να τους γνωρίζουν από κοντά , και να διδάσκονται από την εμπειρία τους.Τα σεμινάρια δεν αφορούν μόνο τα είδη των χορών που διδάσκονται ήδη στη Σχολή (μπαλέτο,μοντέρνο jazz,latin,hip-hop).Αφορούν και διαφορετικά styles όπως break-dance,pilates κ.α. και απευθύνονται και σε ενδιαφερόμενους όπου δεν είναι μαθητές της Σχολής.

Παρακολούθηση χορευτικών Παραστάσεων

Στα πλαίσια της προσπάθειάς μας για την πληρέστερη καλλιτεχνική εκπαίδευση καθώς και για ουσιαστική ψυχική καλλιέργεια οργανώνουμε επισκέψεις σε θέατρα όπως Ηρώδειο,Μέγαρο Μουσικής,Κολλέγιο Αθηνών,Παλλάς κ.α. ώστε να παρακολουθούμε όλοι μαζί μοναδικές παραστάσεις.

Προβολές D.V.D.

Οι προβολές γίνονται στη Σχολή περίπου δύο φορές το χρόνο.Η ποιό πρόσφατη προβολή ήταν η <<Ωραία Κοιμωμένη>> από το Royal Ballet.