Εκδηλώσεις

sxoli-mpaletouOPEN CLASS (ΑΝΟΙΧΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ)

Δύο φορές κάθε χρόνο,Χριστούγεννα και καλοκαίρι,οι γονείς των μαθητών μας έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν το μάθημα ,ώστε να βλέπουν την πρόοδο και την εξέλιξη των παιδιών τους.

ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ

Κάθε δεύτερο χρόνο ,οργανώνουμε μουσικοχορευτικές στο θέατρο ACS με τη συμμετοχή όλων των μαθητών της Σχολής.Η ποιό πρόσφατη πραγματοποιήθηκε τον Μάιο 2019 με τίτλο ¨Η Αλίκη στη χώρα των θαυμάτων" στο θέατρο Βέμπο.

ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ

Οι μαθητές μας συμμετέχουν στις εξετάσεις χορού που οργανώνει το Βρετανικό Συμβούλιο. Άγγλοι εξεταστές ,έρχονται στη Σχολή μας ,με σκοπό να αξιολογήσουν τις χορευτικές ικανότητες του κάθε μαθητή.Τα διπλώματα των μαθητών που επιτυγχάνουν στέλνονται από το Λονδίνο.

Σεμινάρια στο εξωτερικό

Από το 2008  έως και σήμερα η Σχολή οργανώνει κάθε καλοκαίρι ταξίδια στο εξωτερικό με σκοπό την συμμετοχή των μαθητών της σε διεθνή σεμινάρια χορού (international summer schools)  με την συνοδεία καθηγητών. Μαθητές μας συμμετέχουν  στο summer school που  πραγματοποιείται  στο Λονδίνο στη Βασιλική Ακαδημία Χορού καθώς επίσης και στο Εδιμβούργο της Σκωτίας  στο The Dance Summer School.

Σεμινάρια στη Σχολή

Η Σχολή μας ,οργανώνει σεμινάρια ,προσκαλώντας καταξιωμένους χορευτές-χορογράφους, δίνοντας έτσι την δυνατότητα στους μαθητές να τους γνωρίζουν από κοντά , και να διδάσκονται από την εμπειρία τους.Τα σεμινάρια δεν αφορούν μόνο τα είδη των χορών που διδάσκονται ήδη στη Σχολή (μπαλέτο,μοντέρνο jazz,latin,hip-hop).Αφορούν και διαφορετικά styles όπως break-dance,pilates κ.α. και απευθύνονται και σε ενδιαφερόμενους όπου δεν είναι μαθητές της Σχολής.

Art Summer Camp

Για πρώτη χρονιά  λειτούργησε στη Σχολή μας καλοκαιρινό Art Summer Camp από 17/06/19 έως 5/07/19 όπου  περιλάμβανε μαθήματα χορού,θεάτρου,τραγουδιού,εικαστικών,aqua dance και πισίνα perty. Σε συνεργασία με επαγγελματίες ηθοποιούς τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν βασικές τεχνικές θεάτρου ,μαθήματα musical καθώς και να επισκεφτούν καλλιτεχνικούς χώρους και μουσεία.

Παρακολούθηση χορευτικών Παραστάσεων

Στα πλαίσια της προσπάθειάς μας για την πληρέστερη καλλιτεχνική εκπαίδευση καθώς και για ουσιαστική ψυχική καλλιέργεια οργανώνουμε επισκέψεις σε θέατρα όπως Ηρώδειο,Μέγαρο Μουσικής,Κολλέγιο Αθηνών,Παλλάς κ.α. ώστε να παρακολουθούμε όλοι μαζί μοναδικές παραστάσεις.

Προβολές D.V.D.

Οι προβολές γίνονται στη Σχολή περίπου δύο φορές το χρόνο.Η ποιό πρόσφατη προβολή ήταν η <<Ωραία Κοιμωμένη>> από το Royal Ballet.