Ιωάννα

Ιωάννα

Είναι απόφοιτος της Ανώτερης Επαγγελματικής σχολής Σόφη Κατσούλη και καθηγήτρια στη μεθοδολογία-διδακτική μπαλέτου και σύγχρονου χορού για τα έτη 1997-2004 στην εν λόγω Επαγγελματική Σχολή.

Ολοκλήρωσε τις σπουδές της ως δασκάλα του αγγλικού συστήματος αποκτώντας το Teaching Diploma της Royal Academy of Dance (RAD)όπου και κατέχει τον τίτλο ARAD. Απέκτησε το Ανώτερο δίπλωμα δασκάλας μοντέρνου χορού με τίτλο Fellowship της Imperial Society of Teachers of Dance (ISTD) και είναι Αναγνωρισμένη Τutor για τα όλα τα μαθήματα που περιλαμβάνονται στο Πρόγραμμα Εκπαίδευσης Δασκάλων μοντέρνου και κλασικού χορού της ISTD σε Approved Dance Center. Έχει την αρμοδιότητα του Δίγλωσσου Αξιολογητή (Bilingual Assessor) για τα μαθήματα Παρακολούθησης-Μεθοδολογίας-Διδακτικής Πρακτικής από την ISTD και είναι αναγνωρισμένη Tutor και Μέντορας της R.A.D.

Τον Οκτώβριο του 2015 ολοκλήρωσε τις μεταπτυχιακές σπουδές στο Πανεπιστήμιο του Wolverhampton στην Αγγλία (University of Wolverhampton) αποκτώντας MSc Dance Science με Distinction.